Vi holder stadig åbent som normalt

Vi tager naturligvis vores kunders og medarbejders trivsel, sundhed og velvære meget seriøst og følger myndighedernes anbefalinger ligesom vi løbende tilpasser vores indsats. Dette betyder, at du stadig kan opleve den samme gode betjening og service i alle afdelinger, men at der dog kan forekomme nedsat bemanding.

Vi forsøger i videst muligt omfang, at begrænse risikoen for smitte. Ligeledes opfordrer vi til, at du kontakter os via telefon eller e-mail inden du besøger os i butikken. For at du kan føle dig tryg og for at mindske en eventuel smitterisiko i forhold til prøvekørsel af biler, gør vi hos Bøje & Brøchner vores yderste for at passe på dig. Derfor har vi lavet nogle tiltag, som skal være med til at sikre en tryg kontakt hos os:

  • Du kan aflevere din nøgle i vores brevsprække, hvis det ønskes. Herefter vil vi sørge for at lave bilen og du kan få tilsendt en video over bilens tilstand.
  • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt
  • Alle medarbejdere som er i berøring med kundebiler, bruger i denne tid handsker og din bil afsprittes på alle berøringsflader inden udlevering.
  • Vi har skærpet vores klargøring i forhold til testkørsel, så du som kunde kan være sikker på, at alle bilens berøringsflader, herunder bilnøgle, rat, gearknop, håndbremse m.m. er omhyggelig afsprittet.
  • Vi tilbyder fri afbenyttelse af håndsprit
  • Vi giver i denne tid ikke hånd, men byder stadig velkommen med smil
  • Vi holder en vis afstand i det fysiske rum, både mellem kunder og kollegaer

Vi følger selvfølgelig udviklingen nøje og tager alle de forholdsregler vi skal overfor kunder og kollegaer. Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 82 60 00 eller sende os en mail til bb@bbvejle.dk. Så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig