Fords helt nye Ford Puma er landet hos Bøje & Brøchner i udstyrsvarinterne Titanium og ST-Line. Den forfriskende og selvsikre kompakte SUV kommer med 125 hk eller 155 hk. Pristerne starter fra kun kr. 225.270. 

Den nye Puma viser nye sider for både Ford og klassen for kompakte crossover- og SUV modeller. Den forfører fra første øjeblik med et design, der skiller sig ud ved at være velproportioneret, spændende og frisk. Men det er på ingen måde på bekostning af praktiske løsninger eller rummelighed. Faktisk har den nye Puma klassens mest fleksible bagagerum med en størrelse på hele 456 liter, og som den første i klassen kan den udstyres med håndfri betjening af den elektriske bagklap.

Som den første i segmentet kommer flere af dens motorer med 48 volt hybridteknologi, som giver et boost til motoren i både ydelse, acceleration og lavere brændstofforbrug. Mildhybridsystemet fås til begge versioner af den prisvindende Ecoboost benzinmotor, der kommer med 125 eller 155 hk. Muligheden for de nyeste sikkerheds- og assistentsystemer ligger kunderne på sinde, for systemerne kan både øge sikkerheden og komfortniveauet i den nye Puma. Den fås f.eks. med adaptiv fartpilot med Stop & Go funktion, Lane Centering og skiltegenkendelse.

Den nye Ford Puma kommer i to højt udstyret varianter, som adskiller sig på design og stil. Varianterne inkluderer den stilfulde Titanium og den sportslige ST-Line, der begge kan opgraderes med tilkøb af X-pakken. Puma Titanium Hybrid fås fra 225.270 kr. for varianten med 125 hk, som også forventes at blive bestselleren. Dertil kan der tilkøbes X-pakken som indeholder 18” alufælge i farven Pearl Grey og kromelementer omkring grillen, sideskørterne og tågeforlygterne. Diffuseren under bagerste kofanger og beskyttelsespladen er udført i metalgrå, og vinduesrammerne prydes af sort højglanslak. Puma ST-Line Hybrid fås fra 238.860 kr. for modellen med 125 hk. Dertil kan tilkøbes X-pakken som indeholder 18” alufælge eller som ekstraudstyr med 19” alufælge i matsort, der følger sammen med sportsaffjedring med unikt tilpassede fjedre og støddæmpere. Den sportslige Puma ST-Line kan kendes på en grill med matsorte elementer og en større, funktionel tagspiler (ekstraudstyr).

Den nye Puma har naturligvis også automatiske nødbremsesystem med fodgængergenkendelse og i forhold til de fleste konkurrenter hjælper den også, når uheldet er sket. Post-Collison Braking sørger for at bremse bilen ned efter et sammenstød, så bilen ikke ruller videre og kan påføre passagererne eller andre køretøjer unødig skade.

Den Nye Ford Puma er landet hos os i udstyrsvarianterne Titanium og ST-Line med henholdsvis 125 hk og 155 hk.