Til næste år lanceres Ford S-MAX og Ford Galaxy i nye hybridvarianter. Begge modeller vil få samme hybridteknologi som der også bruges i den nye Ford Kuga, som snart bliver introduceret i Danmark. 

De nye S-Max og Galaxy modeller bliver introduceret i starten af 2021 med hybridteknologi, der er helt ny i segmentet. Drivlinjen i begge biler består nemlig af en 2,5 liters Atkinson benzinmotor, en elmotor med startgenerator og et lithium-ion-batteri. S-Max Hybrid fås med op til 7 sæder, hvor Galaxy kommer med 7 sæder som standard. Dertil går ingen af modellerne på kompromis med rummeligheden. Selve bagagerummet for S-Max hybrid lyder på op til 2200 liter hvor den på Galaxy er en smule mere, nemlig 2339 liter.

Begge modeller kan yde 200 hk med et maksimalt drejningsmoment på 210 nm og må hver især trække 1500 kg med anhænger. Både startacceleration og acceleration under kørsel er hurtigere end udgaverne med Fords Ecoblue dieselmotor uden at gå på kompromis med brændstofeffektiviteten. Derudover kan begge hybridmodeller køre på ren strøm.

De to modeller har været store succeser på det europæiske marked. Seneste generation af familiefavoritterne blev introducereret i 2015 og solgte henholdsvis 125.000 og 69.00 eksemplarer i Europa. Salget af S-Max havde dertil en rekordvækst på 9 procent i Europa  i perioden fra januar til november 2019 sammenlignet med samme periode året før.

Ford S-Max og Ford Galaxy Hybrid forventes lanceret i Danmark i starten af 2021.