Værksted

Service efter fabrikkens foreskrifter – NU MED PRISMATCH

Vil du sikre dig, at din bil altid fungerer optimalt, så lad vores autoriserede Ford værksted passe den. Teknikere med årelang erfaring og tæt dialog med fabrikkerne gør, at vi har meget bedre forudsætninger for at diagnosicere og sevicere din Ford hurtigt og effektivt, så du sikkerhedsmæssigt, miljømæssigt og driftmæssigt altid får det mest optimale ud af din bil.

Alle kan selvfølgelig skifte olie og filter på alle bilmærker, men vi erkender gerne, at hele vores kompetence og uddannelse er koncentreret omkring Ford produkter. Vi påstår ikke, vi er verdensmestre i alle mærker og mener for øvrigt, at det er useriøst at postulere. Til gengæld er vi stolte over vores videnbank med årtiers erfaring i vore produkter. Hos os får du erfarne fabriksuddannede teknikere til at arbejde på din bil, og det er det, der sikrer et godt resultat og en konkurrencedygtig pris. Ikke en lav timeløn og ukontrollerede reservedele som er produceret billigst muligt. Kvalitet koster, men behøver ikke være dyr.

Vil du vide helt nøjagtig, hvad prisen er på dit næste eftersyn, så kontakt vores Værkfører Klaus Friis på telefon 7650 4015 eller på mail khf@bbvejle.dk

Vi ved, vi er konkurrencedygtige. Derfor har vi indført Ford Prismatch, så du er sikret, at du aldrig betaler mere end fair markedspris uden skjulte tillæg.

Værkfører
Klaus Hansen Friis
Direkte 7650 4015