Ford erhverv hos Bøje & Brøchner

Erhvervsbiler

Siden lancering af den første Ford varebil, er der sket rigtig meget. Faktisk så meget, at de i dag laver nogen af de bedste varebiler. Det er et køretøj der er bygget med ét formål, og som har fortjent sit mangeårige renommé for sin kapabilitet og driftssikkerhed. I dag, mere end nogensinde, er Fords varebiler, teknologisk avanceret og behagelig at køre i.

Hos Bøje & Brøchner møder du specialiseret salgspersonale, der kan leverer ekspertviden om den rigtige model til netop din forretning og dit behov samt hjælpe dig med at finde den ideelle finansielle løsning, der er skræddersyet til dine behov.

Bøje & Brøchner a/s finder transportløsninger for virksomheder af enhver størrelse i hele Danmark. Uanset hvad du har brug for, er vores passioneret sælgere her for at hjælpe dig med at finde præcis den rigtige løsning for netop dit behov. Vi hjælper gerne hvad enten du har brug for en enkelt bil eller en hel flåde.

Vi har normalt et stort lager af nye Ford varebiler stående i vores Vejle afdeling. Det gør os i stand til hurtig levering i pressede situationer.  Vi sætter en ære i at kunne hjælpe vore kunder og vores passionerede sælgere gør gerne en ekstra personlig indsats for at nå målet.

Vi tilbyder selvfølgelig forskellige løsninger inden for erhverv. Så om du er til køb, operationel eller finansiel leasing, så vil vi altid kunne guide dig til nogle af markedets bedste tilbud. Vi samarbejder med langt de fleste leasingselskaber og finansieringsinstitutter.

Kontakt vores erhvervskonsulent

Erhvervsleasing

Du har valgt bil, farve og udstyr, men er i tvivl om hvordan bilen skal leases. Vi giver dig her et indblik i både fordele og ulemper ved erhvervsleasing og hvad de forskellige leasingaftaler betyder for dig og din virksomhed.

Leasing er ofte et godt redskab til at afdække totalomkostninger på dine biler. Der er dog en række spørgsmål som du bør overveje og afveje vigtigheden af.

Vil du gerne beholde din arbejdskapital i kassen? Hvis ja, så er det en god idé at lease. Leasingselskabet investerer nemlig i bilen for dig, indtil du skal overtage bilen ved kontraktens udløb.

Ønsker du at fortsætte i bilen i en periode efter du har leaset den?
Hvis du har leaset bilen finansielt, køber du typisk bilen når kontrakten udløber. Ved kontraktens udløb kan du overveje om du skal fortsætte i bilen i 1-2 år mere.

Leasing

Der er 3 typer leasing:

  • Finansiel leasing på fuld registreringsafgift
  • Finansiel leasing på forholdsmæssig registreringsafgift
  • Operationel leasing på forholdsmæssig registreringsafgift

Ved finansiel leasing, køber du bilen ved kontraktens afslutning. Restværdien på kontrakten, har du en indflydelse på, inden kontraktens indgåelse.

Fordele og ulemper

Der findes både fordele og ulemper ved leasing.

Hvis du vælger en høj restværdi, får du en lav leasingydelse.
Hvis du vælger en lav restværdi, får du en høj leasingydelse.

Høj restværdi/lav ydelse betyder, at du har større risiko for tab, da brugtbilsmarkedet kan være dårligere end den restværdi du har valgt.
Lav restværdi/høj ydelse betyder, at du potentielt har sikret dig mod tab.

Både din bils kørte kilometer og skader påvirkes af hvad brugtbilsmarkedet vil betale for din bil. Markedsændringer som lavere registreringsafgift eller udviklinger i el/hybrid kan også påvirke hvad brugtbilsmarkedet vil betale for din bil.

Fuld registreringsafgift eller forholdsmæssig registreringsafgift?

Ved finansiel leasing på fuld registreringsafgift, leaser du bilen hvor registreringsafgiften er betalt. Det giver dig fuld forudsigelighed i forhold til hvad restværdi på bilen er.

Ved finansiel leasing på forholdsmæssig afgift, betaler du kun for den registreringsafgift du skal, i den periode hvor du har leaset bilen. Ved afslutning af kontrakten på en finansiel leasing på forholdsmæssig afgift, skal du typisk selv afregne den resterende registreringsafgift.

Ved operationel leasing, afleverer du bilen tilbage til leasingselskabet ved kontraktens udløb. Hvis leasingselskabet har en lav leasingydelse, løber leasingselskabet en større risiko. Det kan leasingselskabet regulere på, med opgørelse af dit kørselsbehov målt i forhold til det forventede kørselsbehov i kontrakten. Desuden laver leasingselskabet en opgørelse af skader på bilen.

Bruger du en fast leasingleverandør?

Foretrækker du som kunde, at bruge din faste leasingleverandør, så vil dette sagtens kunne lade sig gøre. Vi vil nemlig gerne have, at vores kunder har en masse muligheder der gør, at de kan få dækket deres kørselsbehov på den måde der passer dem og deres økonomi bedst og derfor arbejder vi godt sammen med alle leasingselskaber.

Erhvervsleasing er et nemt og fornuftigt valg. Hos Bøje & Brøchner tilbyder vi mange forskellige muligheder som gør det nemt for dig at lease. Vi vil nemlig gerne have, at du får den bedste løsning der passer til netop dit kørselsbehov og din økonomi.

Er du i markedet for en ny erhvervsbil? Så hjælper vi dig gerne. Kontakt en vores erhvervskonsulenter for at høre nærmere