Historie om Bøje & Brøchner

Velkommen til Bøje & Brøchner A/S

Bredt sortiment til erhverv og private

Som Aut. Ford forhandler og lever-andør af service, skadesreparationer samt tilbehør og reservedele, kan vi professionelt og sikkert løse dine bilproblemer. Du har som kunde sikkerhed for en professionel behandling, hvad enten du kommer som privat eller firmakunde, vil vi til enhver tid være konkurrencedygtige.

Danmarksmestre i 2009
Danmarks mest sælgende Ford butik i 2009 var Bøje & Brøchner a/s i Vejle, og i samme år valgte hele 11,8% af Vejles nybilskøbere en Ford, hvilket gjorde Ford til årets største mærke.

Vi har markedets bedste kapacitet
Altid stort lager biler og reservedele, hvorved ventetid reduceres til et minimum. Bøje og Brøchner a/s har 50 engagerede medarbejdere, som alle ønsker at gøre en forskel for deres kunder. ”Telefonsvarer og Internettet er størrelser som er kommet for at blive”, som Bent Krogh, ejer af firmaet Bøje og Brøchner siger, ”men den personlige rådgivning og kontakt går aldrig af mode.”

En forretningspris til den bedste forhandler
Bøje og Brøchner har udover flere lokale priser, opnået den særlige ære det var at modtage Ford Europe’s formemeste pris, Ford Award Exellence, som uddeles for en excellent præstation i både salg og service.

Den 1. september var det 83 år siden
Sigfred Brøchner stiftede en af landets allerførste Ford forhandlinger tilbage i 1926 med adresse på Nørretorv i Vejle. Vi ved at historie forpligter, og vi er stolte over at vi stadig har kunder, som er kommet i huset i mere end 45 år.

Vi har 27 erstatningsbiler kørende ude i øjeblikket
Hos Bøje og Brøchner a/s, kan man i forbindelse med service eller reparation leje en erstatningsbil til en meget beskeden pris. Ordningen er utrolig populær. Pga. stedets gode service har de kunder overalt i landet. I marts 2006 tog man endnu 2000m2 i brug, da man udvidede både salgsafdelingen og administrationen.

Løbende opdatering
Personalet hos Bøje og Brøchner videre og efteruddannes via kurser og lignende. Det er alle medarbejderne, der kommer på kurser, så de alle har den samme nye viden, og herved sikres den bedste opkvalificering på området.