Privatleasing

Privatleasing

Er du træt af værkstedsregninger, forhandling af pris ved køb af ny bil og ikke mindst bekymret for, at få den rigtige pris for din gamle bil – så er privatleasing noget for dig. Du får en attraktiv løsning, hvor du betaler en fast månedspris, der dækker de reelle omkostninger, som er forbundet med at køre i en personbil.

Fordele ved privatleasing – kort sagt

  • Fast månedlig ydelse
  • Lav udbetaling og budgetsikkerhed
  • Ingen udgifter til service
  • Ingen bekymringer om værditab

 

Privatleasing – oftest stillede spørgsmål

Leasingaftale

Prisen på privatleasing af bil sættes blandt andet ud fra løbetid og kilometer. Løbetiden er fast på 36 måneder, men du skal vælge hvor mange kilometer pr. år, du regner med at køre. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Service og vedligeholdelse

Aftalen dækker forskriftsmæssig service og nødvendig vedligeholdelse i hele perioden. Skader og slidtage, som skyldes forkert anvendelse af bilen, dækkes ikke med billeasing. Service og reparationer bliver udført på autoriseret Ford værksted.

Tilbagelevering af privatleaset bil

Før udløb af aftalen om privatleasing af bil, vil du modtage et brev som forklarer, hvor bilen skal afleveres, samt hvilke muligheder du har for eventuelt at forlænge aftalen eller lease en ny bil. Såfremt du ved afleveringen af bilen har kørt færre kilometer end det aftalte, får du refunderet 31 øre pr. km. Hvis bilen har kørt flere kilometer end det aftalte, vil du blive opkrævet en sats afhængig af bilmodel.

Opsigelse af leasingaftale

Du kan tidligst opsige billeasing-aftalen når der er gået 11 måneder fra aftalens start. Aftalen skal opsiges skriftligt og med løbende måned +1 måned. Indbetalt ekstraordinær leasingydelse refunderes ikke.